Openingstijden Ma t/m Vr - 09.00 tot 17.30
Za & Zo - Gesloten

Welkom bij autopoetsbedrijf Clean Deal uit Zutphen.

Uw auto heeft een grondige opknapbeurt nodig? Uw auto blinkt niet meer en de kleur is dof? U zit hier al een hele tijd tegen aan te hikken? U krijgt elke dag de vraag wanneer u nu eindeijk eens aan de klus gaat beginnen en uw auto weer stralend op de oprit zet? Maar u heeft geen zin in: wassen, poetsen, waxen, stofzuigen, enz.? Dan zijn wij de aangewezen personen die u kan helpen om de klus te klaren!

Zo houdt Autopoetsbedrijf Clean Deal zich bezig met het optische onderhoudt van uw auto. Of u nu komt met een personenauto of een bedrijfswagen wij maken alles van binnen en van buiten tip top in orde! Zo is autopoetsbedrijf Clean Deal uit Zutphen al meer dan 20 jaar een begrip in de autopoetsbedrijfwereld. Inmiddels hebben we een grote klantenkring opgebouwd waar wij al jaren de auto’s mogen onderhouden.

Zo bestaat onze klantenkring uit: Particulier, Autodealers, Bedrijfwagenpark, Overheid. Heeft u vragen? Aarzel absoluut niet, neem contact met ons op en dan kijken we samen met u wat wij voor u kunnen betekenen.